Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Back to Home

Επιστροφή στο σπίτι...
Αυτό θα χαρακτήριζε τους Toufes F.C. αυτή την χρονική περίοδο. Διοίκηση και παίχτες ήρθε η ώρα να επιστρέψουν από τις διακοπές τους και ξεκινήσουν το σκληρό έργο που έχουν μπροστά τους.
Ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που οι παίχτες δεν έχουν επιστρέψει, όπως ο Careklao, ο οποίος κάνει ατομικό πρόγραμμα στο εξωτερικό. Άλλη μια απουσία είναι του προέδρου ο οποίος πάντα τέτοια εποχή ταξιδεύει σε χώρες της Ευρώπης και Ασίας για την προωθητική καμπάνια της ομάδας. Φυσικά τίποτα δεν αποκλείει και μια μεγάλη μεταγραφή για την ενίσχυση της ομάδας. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Gigou στην τελευταία του εμφάνιση, σε πολιτιστική εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του στο Μονακό, είπε "Ο σκοπός των ταξιδιών μου είναι η ενίσχυση της ομάδας σε εξωαγωνιστικά πλαίσια αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και η ενδυνάμωση της ομάδας αγωνιστικά είναι ένα βασικό μου καθήκον και δεν το αμελώ ποτέ."
Εντός των ημερών αναμένεται και το πρώτο κάλεσμα των παιχτών από τον προπονητή για να διαπιστώσει ιδίοις όμασσι σε πια κατάσταση βρίσκονται. Κατά την επιστροφή του, τον εντοπίσαμε στο αεροδρόμιο όπου μεταξύ άλλων δήλωσε "Ξέρω ότι οι παίχτες μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο περσινό πρωτάθλημα και στην μετέπειτα προετοιμασία και δικαιούνταν κάποια χαλάρωση στις διακοπές τους. Τώρα πρέπει να δούμε και πόσο πολύ χαλάρωσαν αν και είμαι σίγουρος πως δεν θα έχουν αποκλίνει από το πρόγραμμα που τους ζητήθηκε να τηρήσουν στις διακοπές στους."
Αλλάζοντας κλίμα, παίχτες και μέλη του Δ.Σ. παραβρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα σε χοροεσπερίδα που διοργάνωσε ο αντιπρόεδρος Nidinho σε γνωστό μαγαζί του Κορυδαλλού. Παρόντες ήταν οι Vasminho, Pappous, Nionho, Vasperunho, Giaminho και Konstaroth. Ενώ με την παρουσία του τίμησε τον αντιπρόεδρο και ο πολίτης πλέον Zico(s).
Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της αγαπημένης σας ομάδας.

Astaroth (λασπολόγος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου