Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Επίσημη Πρώτη...

 ...για τους Toufes την περασμένη Πέμπτη.
Στις αθλητικές εγκαταστάσεις στη Μακρυγιάννη δόθηκε το πρώτο ραντεβού για φέτος. Αρκετές όμως ήταν οι απουσίες και ο Arsenadrinho δεν μπόρεσε να έχει ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση των παιχτών του. Απόντες ήταν οι Nidinho, Careklao, Nionho και Vasperunho ενώ στην αντίπερα όχθη το παρόν έδωσε ο Zico(s).
Ο τελευταίος όμως έχοντας μεγάλο χρόνο απουσίας από τις προπονήσεις, υπέστει  σοβαρό τραυματισμό στο δεξί αστράγαλο. Σε μια ανύποπτη φάση, στραμπούλιξε τον αστράγαλό του πάνω στον βηματισμό και δεν είναι ακόμα γνωστό πόσο θα λείψει από τις προπονήσεις.
Σε γενικές γραμμές, ευχαριστημένος έμεινε ο προπονητής από το επίπεδο των παιχτών του αν και αρκετοί ήταν αυτοί που το παράκαναν στις διακοπές τους. "Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το επίπεδο των παιχτών μου μετά τις διακοπές τους, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας αν θέλουμε να φτάσουμε στην επίτευξη των φετινών μας στόχων." δήλωσε μετά το τέλος της προπόνησης.
Επίσης δοκιμάστηκαν και καινούργιοι παίχτες οι οποίοι διεκδικούν μια θέση στην ομάδα των Toufes F.C. Ανάμεσα τους και ο γνωστός αμυντικός Griogry Asimakovic, γνώριμος στις τάξεις των πορτοκαλόμαυρων καθώς πέρσι άνηκε στην ομάδα αλλά δεν είχε δηλωθεί στο πρωτάθλημα. Φέτος αναμένεται να υπογράψει επίσημο συμβόλαιο και να είναι ένα από τα βασικά στελέχη της άμυνας.
Σε διοικητικό επίπεδο τώρα, φήμες θέλουν οι Toufes να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα 6Χ6 που συμμετείχαν πέρσι. Το Δ.Σ. αναμένεται να συνεδριάσει για να αποφασίσει την συμμετοχή της ομάδας ή όχι. Εναλλακτικές προτάσεις που υπάρχουν είναι η απουσία από κάθε διοργάνωση για ένα χρόνο με σκοπό να δημιουργηθεί ένα πιο αξιόπιστο και σταθερό ρόστερ, επίσης μια πρόταση που υπάρχει στο τραπέζι είναι η συμμετοχή της ομάδας σε πρωτάθλημα 8Χ8, αν και πολλά μέλη του Δ.Σ. δεν φαίνεται να τους ενδιαφέρει μια τέτοια προοπτική.
Η επόμενη ανοικτή προπόνηση για το κοινό θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου όπου αναμένεται να παρθεί και η επίσημη απόφαση για το μέλλον της ομάδας.
Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της αγαπημένης σας ομάδας.

Astaroth (λασπολόγος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου