Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Φιλικό Προετοιμασίας part 3.



Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και τα αποτελέσματα είναι θετικά.

Την περασμένη Τρίτη ο προπονητής, Arsenadrinho, έχοντας στη διάθεση του και τον Giaminho, ο οποίος επανήλθε στις προπονήσεις της ομάδας, χώρισε τους παίχτες για οικογενειακό διπλό, θέλοντας να τους ξεκουράσει από τα δυνατά φιλικά με άλλες ομάδες.

Όπως αναφέραμε, τα πρώτα συμπεράσματα από την προετοιμασία, είναι θετικά και παρά το χαλαρό ύφος του φιλικού αγώνα της Τρίτης μπόρεσε να δει την βελτίωση των παιχτών του μέσα στο γήπεδο. Αξιοσημείωτη ήταν η εκπληκτική απόδοση του Nidinho, που μετά από αρκετά παιχνίδια, βρήκε τα πατήματα του στον αγωνιστικό χώρο και βγήκε MVP του αγώνα. Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε "Σήμερα έπαιξα χωρίς άγχος και μετά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, μου βγήκαν οι φάσεις. Έτσι λύθηκαν τα πόδια μου και έδωσα ότι καλύτερο μπορούσα μέσα στο γήπεδο." Ενώ συμπλήρωσε "Σε αυτήν την ομάδα δεν παίζουμε για να φανούμε εμείς σας μονάδες αλλά παίζουμε ομαδικά και το κύριο μέλημα μας είναι η καλή απόδοση της ομάδας. Δεν βλέπω πως έβαλα εγώ 10 γκολ, αλλά όλη η ομάδα τα έβαλε."

Ο προπονητής και ο βοηθός του θέλησαν να πειραματιστούν με το σύστημα και τις θέσεις διάφορων παιχτών. Έτσι, ο Konstaroth, από κεντρικός αμυντικός ανέλαβε καθήκοντα αριστερού εξτρέμ και την θέση του πήρε ο Vasperunho, ο οποίος έχει ξαναδοκιμαστεί σε αυτήν την θέση και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Ακόμα και ο κέρβερος της εστίας, Vasminho, άφησε τα γάντια του και δοκίμασε τις ικανότητες του στην αμυντική γραμμή της ομάδας. "Δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις από τον Vasminhο, αφού δεν παίζει στη φυσική του θέση. Τα λάθη του ήταν αναμενόμενα, καθώς δεν έχει την εμπειρία για αυτή τη θέση. Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση του." δήλωσε ο Arsenadrinho στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα. Σε ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο για το λόγο μιας τέτοιας επιλογής απάντησε "Πρέπει να ήμαστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο σε έναν αγώνα. Αν τραυματιστεί ένας παίχτης ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια εσωτερική αλλαγή στη θέση του τερματοφύλακα. Εξάλλου έτσι ο Vasminho θα μπορέσει να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση και την αντοχή του."

Η ομάδα αναμένεται να δώσει και αύριο (σ.σ. Τρίτη) φιλικό, κατά πάσα πιθανότητα οικογενειακό, το οποίο όμως δεν ξέρουμε αν θα είναι και το τελευταίο πριν την καλοκαιρινή ανάπαυλα καθώς οι άδειες που έχουν ζητήσει οι παίχτες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές πλησιάζουν.

Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της αγαπημένης σας ομάδας.




Astaroth (λασπολόγος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου