Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Φιλικό Προετοιμασίας part 2.

Η προετοιμασία της ομάδας μας πριν τις καλοκαιρινές διακοπές συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς.
Τα φιλικά συνεχίζονται και τα συμπεράσματα που βγάζει ο προπονητής και το team του είναι περισσότερο από ενθαρρυντικά.
Την περασμένη Τρίτη ο ομάδα μας ήρθε πάλι αντιμέτωπη με την τοπική ομάδα του Χαλανδρίου. Η νίκη ήρθε με σκορ 3-2. Αν και οι παίχτες μας τα βρήκαν λίγο σκούρα τελικά κατάφεραν να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα. Παρόλο που δεν κινδύνεψαν, το πρώτο γκολ προήρθε με αυτογκόλ στην υπερένταση της φάσης από τον Vasperunho, και το δεύτερο από γλίστρημα του Vasminho, οι παίχτες μας είχαν δυσκολία στο τελείωμα της φάσης.
 Και αυτή την βδομάδα το απουσιολόγιο του coach ήταν γεμάτο με τους Careklao, Giaminho και Nionho να μην δίνουν το παρόν στο φιλικό. Φήμες θέλουν, ο πρώτος από τους απουσιάζοντες, να έχει σταλεί ως εκπρόσωπος της ομάδας στο εξωτερικό, για να έρθει σε επαφή με γνωστό Έλληνα επιχειρηματία (τέως αρχηγό κράτους) με σκοπό την εισροή κεφαλαίων στην ομάδα. Ο Giaminho θεωρείται πλέον διαθέσιμος για τα πλάνα του Arsenadrinho καθώς η μετεγχειρητική του άδεια τελείωσε.
Στις απουσίες όμως προστέθηκε ο Konstaroth που φαίνεται να ταλαιπωρείται από θλάση στον αριστερό ημιτενοντώδη. Ο παίκτης κλήθηκε να απολογηθεί για τον τραυματισμό του καθώς αυτός δεν έγινε στα πλαίσια των προπονήσεων, αν και το ιατρικό team διαβεβαίωσε  πως οφείλεται καθαρά στην κόπωση του παίκτη από το προηγούμενο φιλικό. Ο παίκτης δεν είναι γνωστό πότε θα επιστρέψει στις προπονήσεις αλλά είναι βέβαιο πως το επόμενο παιχνίδι θα το δει από την εξέδρα.
Τέλος η ομάδα είναι έτοιμη να εντάξει πάλι στο δυναμικό της τον Zico(s) καθώς αυτός εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και επέστρεψε στα πάτρια εδάφη. Όλοι περιμένουμε να δούμε αν θα είναι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο επόμενο φιλικό ή η διοίκηση θελήσει να του δώσει νωρίτερα άδεια για καλοκαίρι.

Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της αγαπημένης σας ομάδας.

Astaroth (λασπολόγος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου