Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

EL MAGO


Όταν είμασταν μικροί χαζεύαμε τους ταχυδαχτυλουργούς να βγάζουν μαντήλια από το μανίκι τους, να εξαφανίζουν μπαλάκια και να σου εμφανίζουν κέρματα πίσω από το αυτί σου. Μεγαλώνοντας μάθαμε ότι όλα αυτά δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μερικά τρικ. Ύστερα χαζέψαμε τον Copperfield να πραγματοποιεί σπουδαία κόλπα, περνώντας μέσα από το σινικό τείχος, να εξαφανίζει το άγαλμα της Ελευθερίας κ.α. Τελικά μάθαμε πως και πίσω από όλα αυτά κρύβονταν κάποια τρικ. Έπειτα είδαμε έναν αληθινό μάγο. Έναν μάγο που από την αρχή μας έδειξε πως πραγματοποιεί όλα του τα κόλπα. Δε μας έκρυψε τίποτα. Παρόλ αυτά ήταν ο μόνος που μας μάγεψε πραγματικά. Αυτό το μαγικό δεκάρι που στιγμάτησε τα ελληνικά γήπεδα. Αυτός που επέστρεψε στην δεύτερη πατρίδα του μετά από χρόνια και μας έκανε όλους να ασχοληθούμε μαζί του, και να νοσταλγήσουμε τις παλιές ωραίες στιγμές. Γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο περνάει κρίση. Πάντα θα περνάει αφού ο el Mago δε θα ξαναπαίξει μπάλα. Όσες τιμητικές πλακέτες και αν πάρει δε μπορούν να διακοσμήσουν το γραφείο του. Το μόνο που αξίζει να βάλει εκει πάνω είναι τα δάκρυα των συμπαικτών του κατά την αποχώρηση του καθώς και τη τεράστια αγάπη, όχι μόνο των φιλάθλων της ομάδας του, αλλά όλου το ελληνικού υγιές φίλαθλου κοινού. Το οποίο περίμενε  σαν μικρό παιδάκι πότε θα εξαφανίσει τη μπάλα, τόσο απλά όπως μόνο αυτός ήξερε. Δυστυχώς όμως αυτή η μαγεία δε μαθαίνεται. Ή το χεις ή δεν το χεις. Για αυτο καλύτερα να το θυμόμαστε σαν το μεγάλο el Mago και όχι σαν τον επόμενο κυνηγό ταλέντων. Αυτά είναι για άλλους. Το μόνο που του αρμόζει είναι το 10 στην πλάτη και μια μπάλα. Να το τιμήσει όπως μόνο αυτός ξέρει.

ΥΣ1: Παρακαλείται κανένας παίχτης της ομάδας να μην ξαναεμφανιστεί με το 10 στην πλάτη.
ΥΣ2: Video με τα κατορθώματα του παίχτη δε θα ανεβάσουμε. Για ποιό λόγο να το κάνουμε; Υπάρχει μήπως κανένας που να έχει ξεχάσει τα μάγικά του. Τα video είναι για αυτούς που ξεθοριάζουν.
ΥΣ3:Σε κανένα βιβλίο προπονητικής δεν αναφέρεται πως γίνεται η ποδιά, πως κρεμάς τον τερματοφύλακα και πως να το καρφώσεις εύκολα σε ένα τετ-α-τετ., κύριε "βάτραχε". Δε θα στο συγχωρήσουμε ποτέ που μας τον στέρησες κάμποσες αγωνιστικές.


Αφιερωμένο στον coach



τΡΟΥΦας

1 σχόλιο:

  1. ότι να ναι....έχει η όμαδα Giaminho κι ασχολούμαστε με παιχτάκια του παρελθόντος...τι να πω...να αποκαλύψω ότι με πηρε τηλ. ο εν λόγω παίχτης και μου ζητούσε υπογεγραμμένη φανέλa...!!!! να πω ότι με έπρηξε να πιουμε ένα καφε μάζι για να λένε μετά για αυτόν τα κανάλια , ότι είναι φίλος του Giaminho....!! αλλά δεν τα λέω για να μην με πείτε ψώνιο...αλλά όχι ότι είναι ο μόνος που αξίζει το δεκάρι...έλεος ...κι όπως λένε...άμα ήταν καλός γιατί δεν καθόταν σπίτι του???κι ήρθε στου διαόλου την μάνα που ούτε καν ήξερε σε ποιο σημείο του κόσμου είναι...
    έλεος με τα πληρωμένα άρθρα...και τους γλείφτες του coach...!!
    ΑΡΚΕΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή