Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Ξεκίνησε η νέα σεζόν.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε για τα καλά και οι Toufes F.C. δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή ακόμα σε κάποιο πρωτάθλημα. Στο τέλος του καλοκαιριού σας το είχαμε πει ότι φέτος μπορεί να μην δούμε την αγαπημένη μας ομάδα να αγωνίζεται σε κάποιο πρωτάθλημα και βγήκαμε αληθινοί.
Τώρα ήρθε η ώρα να σας δώσουμε και τις αιτίες που οδήγησαν την διοίκηση σε αυτή την απόφαση.
Κάποιοι έγραψαν ότι δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την αδειοδότηση από την διοργανώτρια αρχή. "Αυτό  είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας" δήλωσε εκπρόσωπος της ομάδας στα μέσα ενημέρωσης και συνέχισε, "Ακριβώς το αντίθετο, η διοργανώτρια αρχή θεωρούσε βέβαιη την συμμετοχή μας στο φετινό πρωτάθλημα."
Ποιοι είναι όμως οι λόγοι για αυτή την απόφαση;
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας, βασικότερος λόγος είναι ο κακός αγωνιστικός χώρος που διεξάγεται το πρωτάθλημα. Οι διαπιστεύσεις που είχαν δώσει πέρσι  οι υπεύθυνοι για ριζικές αλλαγές στους αγωνιστικούς χώρους ήταν μόνο λόγια. Οι  Toufes F.C. έκαναν υπομονή για μια ολόκληρη σεζόν περιμένοντας να δουν τις εργασίες ανακαίνισης να ξεκινούν αλλά μάταια. Τα ίδια και φέτος, χωρίς την παραμικρή βελτίωση των εγκαταστάσεων η απόφαση του Δ.Σ. ήταν πέραν του αναμενόμενου. "Με τέτοια γήπεδα δεν γίνεται να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε σε τέτοιες διοργανώσεις. Κάθε βδομάδα είχαμε τουλάχιστον ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού λόγο κακού αγωνιστικού χώρου." δήλωσε ο προπονητής Arsenadrinho. Ενώ σχόλιο επί του θέματος έκανε και ο πρόεδρος της ομάδας "Δεν γίνεται να κάνουμε μεταγραφές μεγατόνων και να φέρνουμε παικταράδες για να παίξουν σε χωράφια." Τέλος ο αρχηγός της ομάδας  Konstaroth δήλωσε εκ μέρους όλων των παικτών "Σε τέτοια γήπεδα δεν θα έπρεπε να παίζουν αθλητές αλλά τυφλοπόντικες."
Ένας άλλος λόγος της απόφασης του Δ.Σ. ήταν οι συμμετέχοντες ομάδες. Και φυσικά όχι σε καθεαυτές τις ομάδες αλλά στην επιλογή τους από τους διοργανωτές. Οι περσινοί τραμπουκισμοί από συγκεκριμένες ομάδες δεν είναι του επιπέδου των Toufes F.C. Και σε αυτό το κομμάτι η ευθύνη βαραίνει τους διοργανωτές, καθώς η επιλογή διαιτητών χωρίς πυγμή, που δεν μπορούσαν να επιβληθούν ούτε στον εαυτό τους, άφηναν απροστάτευτους τους παίχτες των υπολοίπων ομάδων.
Τέλος, ο μεγάλος αριθμός παικτών που είχε στη διάθεση του ο προπονητής έκαναν τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για εκείνον. Έτσι σε συνεννόηση με την διοίκηση πάρθηκε η απόφαση να γίνει ένα καλό ξεκαθάρισμα στο ρόστερ. Έτσι για αυτή τη χρονιά τα δυνατά φιλικά που θα πραγματοποιούν οι Toufes F.C. κάθε Τρίτη θα δώσουν την ευκαιρία στον Arsenadrinho, να επιλέξει τους εκλεκτούς του.
Και κλείνοντας πρώτοι σας ενημερώνουμε για αλλαγή έδρας της ομάδας. Είναι γεγονός η δυσαρέσκιά των Κατσουλιέριδων από το Papadopoulos Arena και βρίσκονται σε αναζήτηση καινούριας "φωλιάς". Επικρατέστερη επιλογή φαίνεται να είναι οι πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Karoulia Stadium.
Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της αγαπημένης σας ομάδας.

Astaroth (λασπολόγος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου