Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Κανένα Νέο.

Χωρίς να δώσουν απάντηση στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, έφυγαν τα μέλη του Δ.Σ. χθες (σ.σ. Πέμπτη) από το προπονητικό κέντρο στη Μακρυγιάννη.
Φυσικά οι ερωτήσεις σαν κεντρικό τους θέμα είχαν την συμμετοχή των Toufes F.C. στο ερχόμενο πρωτάθλημα. Η διοίκηση θέλησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της μέχρι να βγει η επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος. Ωστόσο η δυσαρέσκεια του κόσμου είναι εμφανής και οι ιθύνοντες των πορτοκαλόμαυρων θα πρέπει να πάρουν έγκαιρα την σωστή απόφαση, αποφεύγοντας έτσι την άσχημη αντίδραση του κόσμου.
Χθες έγινε και η ανοικτή για το κοινό προπόνηση αν και για ακόμα μια φορά η απουσίες ήταν αρκετές. Ο Arsenadrinho μαζί με το βοηθό του, Vasperunho, δοκίμασαν νέες συνθέσεις και τακτικές. Η προπόνηση κράτησε κοντά στις δύο ώρες και η εξάντληση των παιχτών μετά το τέλος αυτής ήταν εμφανής στα πρόσωπα τους. Η ενθάρρυνση από την εξέδρα πρόσθεσε ένταση στην προπόνηση καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν τεράστια. Για αυτό το λόγο άλλωστε η διοίκηση μετέφερε και την ανοικτή προπόνηση από Τρίτη σε Πέμπτη καθώς το άλλο μεγάλο γεγονός της πόλης θα στερούσε την δυνατότητα πολλών οπαδών να παρευρεθούν.
Και φυσικά αναφερόμαστε στην μεγάλη συναυλία που παραχώρησε στο ΟΑΚΑ το συγκρότημα "Κόκκινες Καυτές Τσίλι Πιπεριές" στην οποία παρευρέθησαν και παίχτες από τους Toufes F.C.
Δείτε σε αποκλειστικότητα μέρος της συναυλίας:

Επόμενη προπόνηση ανοικτή για το κοινό δεν έχει οριστεί αλλά αυτό που "καίει" τους οπαδούς δεν είναι αυτό. Περιμένουν όλοι την πολυπόθητη ανακοίνωση τύπου όπου θα ξεκαθαρίσει και το μέλλον των Toufes F.C.
Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της αγαπημένης σας ομάδας.

Astaroth (λασπολόγος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου