Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Από τώρα διακοπές;

Το πρωτάθλημα τελείωσε και οι Toufes F.C. κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς. Ή μήπως ξεκίνησαν νωρίς τις καλοκαιρινές τους διακοπές;
Έχουν περάσει πάνω από δύο εβδομάδες από τον τελευταίο επίσημο αγώνα της ομάδας μας και οι παίκτες φαίνεται να έχουν πέσει σε απραξία. Την περασμένη βδομάδα η διοίκηση έδωσε άδεια σε όλους τους παίχτες για να μπορέσουν να εκτίσουν τις εκλογικές τους υποχρεώσεις. Πλέον έχουν επιστρέψει άπαντες και συνεχίζουν στους καθημερινούς τους ρυθμούς.
Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν κάνει τον απολογισμό της φετινής χρονιάς και σε μία μίνι συνέντευξη τύπου έκαναν δηλώσεις. Ο προπονητής Arsenadrinho ανέφερε μεταξύ άλλων "Φέτος με το ενδυναμωμένο πλέον προπονητικό μας team προσπαθήσαμε, και πιστεύουμε ότι τα καταφέραμε, να φτιάξουμε ένα αξιόλογο και δυνατό σύνολο και να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας μας αν και θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα. Όμως η ασυνέπεια στις υποχρεώσεις της και η κακή οργάνωση του φετινού πρωταθλήματος από την αρμόδια διοργανώτρια αρχή μας έκανε να χάσουμε βαθμούς και θέσεις στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος". Στο ίδιο κλίμα κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας καθώς και του εκπροσώπου της διοίκησης Konstaroth και Nidinho αντίστοιχα. Ο πρώτος είπε "Είναι τιμή μου να είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας. Η διοίκηση μου ανάθεσε να δώσω τα συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες για την φετινή μας πορεία και αντίστοιχα εκπροσωπώντας τους παίχτες ευχαρίστησα την διοίκηση για την υποστήριξη της στην ομάδα καθ' όλη την χρονιά". Ο δεύτερος ανέφερε "Η διοίκηση είναι ευχαριστημένη από την φετινή πορεία της ομάδας και την εκπλήρωση του πρωταρχικού μας στόχου, που ήταν η συμμετοχή μας στα play-off. Ο Πρόεδρος της ομάδας, κύριος Gigou, θα ήθελε να βρίσκεται κοντά σας στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς αλλά οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του το επέτρεψαν".
Πλέον η ομάδα συνεχίζει σε χαλαρούς ρυθμούς τις προπονήσεις για την αποθεραπεία από την σκληρή προσπάθεια όλης της χρονιάς και ενδέχεται να δώσει μερικούς φιλικούς αγώνες μέχρι να αποφασιστεί η ημερομηνία έναρξης των διακοπών για τους Toufes F.C.
Στα πολιτιστικά της ομάδας τώρα, στο νέο ανανεωμένο site της ομάδας μας, παρουσιάστηκε πρόβλημα στον server και ο υπεύθυνος του προγράμματος, Vasperunho, βρίσκεται επί ποδός για την επίλυση του προβλήματος.
Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της αγαπημένης σας ομάδας.

Astaroth (λασπολόγος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου