Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

TOUFES Football Club


!! TOUFES Football Club !!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Το διοικητικό συμβούλιο των Toufes F.C. μετά από την λήξη της έκτακτης τηλεδιάσκεψης παρουσία όλων των μελών ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ομόφωνα τα εξής:

Α) Την κατάργηση της ανεξέλεγκτης συγγραφής άρθρων στο επίσημο site της ομάδας από άσχετους - μη έγκυρους "δημοσιογράφους'' οι οποίοι στόχο έχουν τη μόνιμη παραπλάνηση του αγνού φίλαθλου κόσμου.
Σε αυτή την απόφαση οδήγησαν οι τελευταίες εξελίξεις που διαδραματίστηκαν στο επίσημο site της ομάδας από τον ''δημοσιογράφο'' της κακιάς ώρας ''τρούφα'' ο οποίος παραπλανούσε το κόσμο δίνοντας στο φως της δημοσιότητας φαντασιόπληκτες πληροφορίες για την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα της ομάδας μας στα πλαίσια των play off.Μάλιστα δε δίστασε να κατηγορήσει το Δ.Σ. για αδιαφορία τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση της ΠΑΕ με τη διοργανώτρια αρχή για να βρεθεί η ακριβής ημερομηνία και ώρα του κρίσιμου αυτού αγώνα.Λίγο έλειψε Κ.τρούφα να μας πείτε ότι θα παίζαμε και την Κυριακή του Πάσχα.

Β)Την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά του Κ. τρούφα για συκοφαντική δυσφήμιση τόσο των φυσικών προσώπων του Δ.Σ. όσο και του νομικού προσώπου της ΠΑΕ.
Η απόσυρση της μήνυσης θα γίνει μόνο στη περίπτωση που ο κ.Τρούφας θα ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους οπαδούς μας για τα ψεύδη που τους αράδιασε χωρίς ίχνος ντροπής.

Γ)Την επιλογή αποστολής παικτών (από το προπονητικό team) για τον εκάστοτε αγώνα οι οποίοι θα ενημερώνονται ατομικά για την ημέρα και ώρα του αγώνα.
Οι υπόλοιποι μπορούν να γράφουν στο τοίχο του γείτονα πόσο άθλιο είναι το Δ.Σ.

Όσοι πιστεύετε ότι μπορείτε να μας εξαφανίσετε βρείτε το εξαφανιζόλ.(ξέρει ο Μάκαρος)
Όσοι πιστεύετε ότι μπορείτε να μας βλάψετε φάτε γλαρόσουπα (κερνάει ο Τσάκας).
Όσοι πιστεύετε ότι μπορείτε να διοικήσετε φέρτε πρόταση $$$$$$ (έχει ο Άκης).

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΦΕΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΙΚΑ!
ΔΕ ΝΙΩΘΟΥΜΕ!
ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ!
ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΤΕ?



ΠΑΕ Τούφες!
Διοικητικό -Δημοκρατικό- Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου